Comunicat presă

Iași, 14 Octombrie, 2024
WeReload încheie primele 3 parteneriate strategice cu Edenred, MyBenefits și UP România pentru extinderea soluțiilor eSIM

Începând de astăzi, 9 octombrie 2024, WeReload își consolidează poziția pe piața soluțiilor digitale de conectivitate internațională prin semnarea a trei parteneriate strategice cu Edenred, MyBenefits și Up România. Aceste alianțe marchează o etapă importantă în strategia de expansiune a WeReload, oferind acces la soluții eSIM pentru un ecosistem extins de peste un milion de angajați din companii de top din România și un număr total de peste trei milioane de utilizatori.

Colaborările sunt susținute de jucători de top din domeniul beneficiilor pentru angajați, oferindu-le utilizatorilor săi acces facil la o conectivitate internațională fiabilă și rentabilă.

Alin Bucsai, Co-fondator la WeReload, a evidențiat semnificația acestor parteneriate: „Parteneriatele cu Edenred, MyBenefits și Up România reprezintă un pas strategic major pentru WeReload. Aceste colaborări ne permit să oferim soluțiile noastre eSIM unui public extins, facilitând accesul angajaților și utilizatorilor la internet, în peste 200 de destinații , la prețuri competitive.”

Ștefan Toderiță, Partners & Strategy Director Edenred: „Prin integrarea WeReload în platforma Benefit, oferim angajaților partenerilor noștri o soluție eficientă pentru conectivitatea internațională. Edenred continuă astfel să fie un promotor al flexibilității și al satisfacției angajaților, iar colaborarea cu WeReload reflectă angajamentul nostru de a aduce soluții moderne și relevante care să răspundă nevoilor din ce în ce mai variate ale acestora.”

Adriana Manea, Sr. Business Development Manager, MyBenefits a declarat: „Prin parteneriatul cu WeReload facilităm angajaților clienților noștri, la prețuri competitive,  accesul la internet în diverse destinații, fie pentru vacanțe, fie pentru afaceri.”

La Up România, suntem mereu în căutarea de soluții inovatoare care să ofere angajaților mai multă libertate și flexibilitate în gestionarea beneficiilor lor. Parteneriatul cu WeReload ne permite să extindem aceste opțiuni și să oferim acces la servicii digitale de top. Ne dorim să redefinim modul în care companiile își sprijină echipele, oferindu-le acces rapid la beneficii moderne, într-o economie tot mai digitalizată.”, a declarat Loredana Vatavoiu, Director de Marketing & Comunicare, Up România.

Expansiune strategică și planuri viitoare

Parteneriatele strategice antemenționate reprezintă doar începutul pentru WeReload. Compania își propune să continue expansiunea în domeniul B2B, cu accent pe colaborările cu companii din industrii precum turismul, telecomunicațiile și alte sectoare conexe, atât la nivel național, cât și internațional. În ultimul an, echipa WeReload a înregistrat o creștere accelerată, lansând aplicația pe Google Play și App Store în Mai 2024, acumulând peste 10.000 de descărcări.

De asemenea, compania a participat la programe renumite de accelerare și incubare pentru startup-uri, precum Rubik Hub, Innovation Labs și Venture Accel, experiențe care au contribuit esențial la dezvoltarea și optimizarea soluției eSIM oferite de WeReload.

Recent, echipa WeReload a fost selectată pentru cohorta a 7-a a programului Rubik Garage, dar și de acceleratorul Fil Rouge Capital (FRC2024), ambele dedicate startup-urilor aflate în faza de creștere, cu potențial de extindere la nivel european. Aceste oportunități oferă un nou impuls pentru creșterea companiei și consolidarea poziției  pe piața națională și internațională de soluții digitale.

WeReload redefinește conectivitatea globală

WeReload, este soluția dedicată serviciilor de eSIM ce redefinește modul în care utilizatorii accesează datele mobile la nivel global, eliminând complet dificultatea de folosire și costurile ridicate asociate roamingului internațional. În destinații cheie precum Turcia, Egipt, Dubai, SUA sau Thailanda, unde tarifele de roaming pot ajunge până la 30 de euro/MB, WeReload oferă pachete de date mobile la prețuri competitive, începând de la doar 4 euro/GB, asigurând astfel un avantaj clar în ceea ce privește costurile de conectivitate cât și călătoriile fără stress.

Cu un portofoliu în creștere de parteneriate strategice și folosind tehnologie de ultimă generație, WeReload continuă să inoveze în domeniul conectivității mobile internaționale. Oferind o soluție digitală accesibilă și de încredere, compania își propune să devină liderul soluțiilor eSIM pentru călătorii internaționale din România, garantând prețuri competitive și o experiență de utilizare fără compromisuri.

Trusted by our partners

startup Accelerators